Home De Avalon Pagina's Grotten in Belgie The Avalon Pages Caving in Belgium

Custom Search
 


Ecological Chemistry:


Caving & Climbing gear:

Outdoor and Innovation

Gemeente Edegem:

 
SDWorx:


Omhoog/Upt

Hotnews Welkom bij Avalon! Wat doen wij? Jaaroverzichten Jaar tot Jaar Straffe verhalen Europese grotten Onze ontdekkingen Grotbescherming Techniek Software Memoires holenmens Explo's Anialarra Fotogalerijen Artikels & Docs De Avalon Flash Video Zone

VAN JAAR TOT JAAR
1984...


Back Omhoog/Up Next

CLUBLEVEN
- Invoering van "het verslag"; een nieuwsbrief die 2-wekelijks aan alle leden wordt toegezonden. Deze traditie is tot op de dag van vandaag in ere gebleven en is van kapitaal belang voor de communicatie in de club.Viviane heeft er plezier in (Berdorf, Luxemburg)


- Onweerswolken stapelen zich op. De meerderheid wil weg bij A.T.B. en aansluiten bij het Vlaams Verbond van Speleologen, een "echte" speleofederatie die in 1984 ontstaat na fusie van het VVSA en SVNB.  De "Anciens" zien dat echter anders..

BELGIE
- De lat wordt al gauw hoger en hoger gelegd, vooral onder impuls van Paul De Bie. Een kleine vaste kern zoekt de "gereputeerde" Belgische grotten op zoals Trou Bernard of Abime de la Chawresse.

BUITENLAND
- Amper 6 maanden na het oprichten van de club zitten de "bleukes" al in de Franse Doubs. Er worden enkele eenvoudige grotten gedaan (Cavottes) maar we hebben de smaak te pakken...Eén van de eerste Franse grotten, de Rupt du Puits (Marc en Paul)

 
Contacteer/contact us:  SC Avalon vzw
Privacy beleid: Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klikt u op deze link: http://www.google.nl/privacy_ads.html