Home De Avalon Pagina's Grotten in Belgie The Avalon Pages Caving in Belgium

Custom Search
 


Ecological Chemistry:


Caving & Climbing gear:

Outdoor and Innovation

Gemeente Edegem:

 
SDWorx:


Omhoog/Upt

Hotnews Welkom bij Avalon! Wat doen wij? Jaaroverzichten Jaar tot Jaar Straffe verhalen Europese grotten Onze ontdekkingen Grotbescherming Techniek Software Memoires holenmens Explo's Anialarra Fotogalerijen Artikels & Docs De Avalon Flash Video Zone

VAN JAAR TOT JAAR
2000...


Back Omhoog/Up Next

Gekkenwerk in de "Mecano" in de BDWCLUBLEVEN
- We kenden een "maniakaal" jaar, met enorm veel activiteiten, doch gevarieerder dan de vorige jaren die in het teken van de Bois de Waerimont hadden gestaan.  Een stel nieuwe leden kwam onze rangen vervoegen.

BELGIE
- Nog vele tochten in de Bois de Waerimont om de exploratie van de Réseau du Printemps af te ronden, maar ook om op enkele nieuwe plekken te beginnen: bv. in de "Mecano", waar we een zeer gewaagde desobtructie aanvangen.

- En (kleinere) premières werden ook gerealiseerd in de Chawresse, Grotte de Borlon, Trou du Palan, Le Pressoir en de Bebronne, vaak mits zware en langdurige werkzaamheden, bv. in de Pressoir. 

BUITENLAND

- In het Systeem van Anialarra richten we op -600 m een bivak in, van waaruit we een réseau ontdekken dat bijna 400m totaliseert doch ons jammer genoeg niet toelaat de terminus van de grot te doorbreken...

Anialarra in de sneeuw- Diverse 4-daagsen in de Doubs (o.m. fondtrip in de Montaigu, -360m), maar vooral een prachtige vakantie in de VAR (Frankrijk) waar o.m. de Cyclopibus (-370) werd "ge-bottomed".

- De eerste Anialarra-mini-expeditie in oktober had zwaar te lijden van de eerste sneeuwval, doch een prachtige tocht in de Arresteliako Ziloa (>55000 m lang, -800m) compenseerde de verloren dagen ruimschoots. 

 

Contacteer/contact us:  SC Avalon vzw
Privacy beleid: Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klikt u op deze link: http://www.google.nl/privacy_ads.html